06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Ne várj túl sokat a napozással! Lézeres szőrtelenítés nyári üzemmóddal!
Meguntad a hetekig tartó várakozást a lézeres szőrtelenítő kezelések között? Itt a nyár, és nem szeretnél bujkálni a nap elől a lézeres technológia szigorú feltételei miatt?
Egyedülálló megoldás érkezett, hogy nyáron se kelljen lemondj a napozásról a szőrtelenítő program alatt!

Valljuk be, a szőrtelenítés nem tartozik a nők kedvenc “énidős” tevékenységei közé. Különösen nyáron, hiszen ekkor még inkább figyelnünk kell, hogy a szoknya, rövidnadrág, valamint a lenge felsők alatt ápolt és selymes végtagjaink tündököljenek. A szabadon hagyott testrészeink így akár heti több alkalmat is igényelnek a borotvával, gyantázással vagy egyéb szőrtelenítési módszerrel, ami nem csak időigényes folyamat, de az irritáció miatt fel kell készüljünk a kipirosodásra és a piros pöttyökre is.
Biztosan neked is eszedbe jutott már, hogy mennyivel könnyebb lenne véglegesen megszabadulni a nem kívánt szőrszálaktól, megspórolva a hosszú perceket és energiát. Manapság egyre népszerűbbek a lézeres szőrtelenítő kezelések, ám jó ha előre tudod mire kell figyelj a kezelések alatt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományos lézeres szőrtelenítés problémái
A lézeres szőrtelenítésnek számtalan előnye van, viszont fel kell készüljünk néhány hátrányra is. Talán már tudod, hogy a hagyományos eljárás egyik szigorú szabálya, hogy két héttel a kezelés előtt, illetve két héttel a kezelés után kerülni kell a napfényt, nem érheti nap a kezelt bőrfelületet. Ezért számolnod kell azzal, hogy ha tavasszal vagy nyáron kezdenél neki egy ilyen programnak, szinte teljesen ellehetetlenül, hogy a nyári időszakban élvezhesd a napfényt és napbarnított színed legyen.
Továbbá, a hagyományos lézer másik negatívuma, hogy csupán tartósságot biztosít, végleges eredményt viszont nem. Éppen ezért, sajnos fel kell készülj arra, hogy a költséges kezelések után pár évvel újra megjelenhetnek a nemkívánatos szőrszálak. 


A nyári üzemmód!

Ezek miatt azonban már nem kell aggódnod, hiszen a megoldás elérkezett: a szalonunkban található egyedülálló Elysion pro dióda lézer szőrtelenítő gép lehetővé teszi, hogy a kezelések előtt és után 2-2 hét helyett, csupán 3-3 napot kelljen távol maradj a napfénytől! A nyári üzemmóddal, így már nem csak télen tudod elkezdeni a kezeléseket, de a nyár közepén is belevághatsz a szőrszálak elleni végleges harcba. Többet nem kell a programjaidat a lézerhez igazítsd, nyugodt szívvel mehetsz a tengerpartra, barnulhatsz és élvezheted a nyár legszebb pillanatait. Nem utolsó sorban, ez a professzionális gép nem csak tartósságot, hanem a szőrszálak teljesen végleges eltávolítását is garantálja innovatív technológiájának köszönhetően. Többé nem lesz gondod a szőrtelenítéssel! 

 

 

Szalonunkban az ingyenes konzultáció keretein belül, alaposan megvizsgáljuk szőr-és bőrtípúsodat, ami lehetővé teszi, hogy egyedi kezelési tervet állítsunk fel vendégeink számára. Ez a maximális odafigyelés és az egyedülálló technológia garantálja a szőrszálak hatékony és végleges eltüntetését.

Ha te is szeretnéd kihasználni szépségszalonunkban található innovatív lézeres szőrtelenítő gép páratlan lehetőségeit, vedd fel velünk a kapcsolatot és szabadulj meg örökre a rendszeres borotválkozás kellemetlen perceitől!

Az Elysion-Pro lézeres szőrtelenítésről itt olvashatsz bővebben.

 Vendégeink eddigi tapasztalatait itt olvashatod.  Eredményeket itt láthatsz.

Nagyon sok szeretettel várunk Budapesten található kozmetikánkban,a Pluméria Szépségszalonban.