06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Miért éri meg jobban árban és időben, ha folyamatos gyantázás helyett, inkább a végleges szőrtelenítés mellett teszed le voksodat?

 

Gyantázásról picit mélyebben!

A gyantázás talán az egyik leggyakoribb szőrtelenítési módszer. Alkalmazása értelemszerűen akkor lehetséges, ha a szőr már akkora méretű, hogy az beleragad a gyantába, tehát a néhány napos átmeneti időszakot ki kell várni a szőrnövekedés megindulása után. Ami valljuk be, nem feltétlenül kellemes, főleg a nyári időszakban, amikor próbálunk minél lazábban, légiesebben öltözködni, így sokkal kevesebb a ruhával fedett testrészünk.

Többek között a legnagyobb hátránya, hogy nagyon fájdalmas és a szőrszálak a visszanövés során a bőr alá is benőhetnek, ami gyakran szőrtüszőgyulladáshoz vezet. Hatása maximum 2-3 hét és kezdheted elölről az egészet, mert sajnos ez csak ideiglenes megoldás a problémára.

Ha hosszútávon és eredményesen szeretnél megszabadulni a nemkívánt szőrszálaidtól, akkor egyértelműen a lézeres szőrtelenítés lesz a legjobb választás részedről!

Felejtsd el a kinőtt szőr okozta, kellemetlen érzést, a gyulladást, illetve a gyanta után előforduló irritációt.
Ha hosszútávon és eredményesen szeretnél megszabadulni a nem kívánt szőrszálaidtól akkor egyértelműen a lézeres szőrtelenítés lesz a legjobb választás részedről!

 

  • Minden bőrszínre
  • Férfiaknak és Nőknek is tökéletes megoldás
  • Bármely évszakban biztonságosan végezhető
  • Hosszan tartó bársonyos, sima bőr!
  • az Elysion-pro dióda lézeres szőrtelenítő gép legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben képes elpusztítani a szőrtüszőket

Beszéljünk picit a két módszer anyagi hátteréről, hisz ez talán mindenkinek fontos kérdés.

 

Alapul vettünk két testrészt, a hónaljat és az intim területet.

Úgy véltük, talán a nők 99%-át itt zavarják a legjobban a makacs szőrszálak.

Nézzük, hogy milyen összeggel kell számolni akkor, ha gyanta helyett az Elysion-pro dióda lézert választod szőrtelenítési módszernek!

Tapasztalataink alapján, átlagosan legalább 9 kezelés szükséges ahhoz, hogy végleg megszabadulj a hónaljadon levő szőrszálaktól.
Annak köszönhetően, hogy szalonunkban  kedvezménnyel vásárolhatsz lézer bérletet, a végösszeg mindössze 117.000 Ft lesz a 9 alkalomra. A kezelések között kb 2 hónap kell elteljen, nincs szükség arra, hogy havonta kétszer azzal töltsd az időd, hogy szőrteleníteni járj!

Fontos tudnod, hogy a kúra ideje alatt jelentősen csökken a szőrszálak mennyisége, vastagsága, sokkal ritkábban kell otthon szőrtelenítened a területet, és ami a legszebb az egészben, hogy a kúra végére, végérvényesen megszabadulsz ettől a problémától!

De mennyit költünk ennyi idő alatt gyantáztatásra?

 

Számításaink szerint átlagosan havi 2 alkalommal szükséges a hónaljat gyantáztatni. Jelen esetben számoljunk másfél évet, ez 36 alkalmat jelent, árban pedig 90.000 Ft-ot.

Ugye így már nem is tűnik olyan parányi összegnek, mint azt valójában gondoljuk?

Igen! Jól számolod, igaz, hogy körülbelül két és fél év alatt költesz annyit, gyantára mint egy szőrtelenítő lézer kúrára!

De ne feledd, nagyon gyorsan megtérül az ára, mivel az Elysion-pro dióda lézer végleges megoldást nyújt a problémára, a gyanta viszont NEM!

honalj-lezeres-szorteleniteshonalj-vegleges-szortelenites

Mi a helyzet az intim területtel?

 

A helyzet hasonló! Számoljunk itt is 9 alkalmat. Kedvezményes áron egy 9 alkalmas kúra szépségszalonunkban 210.000 Ft!

intim-lezeres-szortelenites-6 alkalom-utan

Ezen a területen kb  3 hetente szükséges a gyantáztatás, ha folyamatos szőrtelenséget igényelsz. Ami másfél év alatt 189.000 Ft összeget jelent, és itt nincs vége a problémádnak. A dióda lézeres szőrtelenítés hatására, minden gyulladás megszűnik, nincs szükség arra, hogy megnőjön a szőrzeted az adott területen. A kúra közben folyamatosan borotválni kell a területet, de már lényegesen kevesebbszer, és ahogy ezt a fentiekben is írtam, ez bizony végleges!

intim-lezeres-szortelenites

Ne habozz, vágj bele!

 

Ha unod már és belefáradtál a szőrtelenítés okozta procedúrába, fájdalmas megoldásokba, illetve abba, hogy rengeteg időt töltesz a szőrtelenítésre annak érdekében, hogy élvezhesd a szőrtelenség nyújtotta ápoltságot, akkor nagy szeretettel várunk téged is.

lezeres-szortelenites-budapest-13.kerulet

Ezek a visszaigazolások nagyon megerősítenek abban, hogy szuper kezelést választottam ismét magam és a Pluméria szalon vendégei számára is.

 

“Lányomnak a gyantázás következtében mindig begyulladtak a szőrtüszők a lábán és gyakran befelé nőttek vissza a szőrszálak, ami nagyon zavarta. A lézeres szőrtelenítés hatására azonban már a második alkalom után látványos változás következett be. Sokkal szebb lett a lába, csökkent a gyulladás, eltűntek a sebek és visszatért a lányom önbizalma. A kezelések teljesen fájdalommentesek.
Szívből ajánljuk mindenkinek Timit és a lézeres szőrtelenítést!.”

“Sima, puha hónalj már a második alkalom után.” – aham, hogyne.
Én Pr szakon végeztem, dolgoztam is Pr managerként, pontosan tudom, hogy némely csattanósan hangzó álom-szöveg, nem mindenesetben fedi a teljes valóságot.
Nem titkolom, a lézeres szőrtelenítéshez is így álltam hozzá.
Timi szakértelme vitathatatlan. Valamint, aki ismeri Őt tudja, hogy a lényében van valami megfoghatatlanul finom és megnyugtató. Így én azonnal tudtam, hogy nekem csak Ő kell.
A kezelés gyors, hihetetlenül látványos és eredményes. Igen, puha és sima a hónaljam így a második kezelés után, imádom már most.
Szívből köszönöm Timi.”

 

“Volt szerencsém elsőként kipróbálni a végleges szőrtelenítést. Ezt is csak ajánlani tudom, egy epilálás sokkal kellemetlenebb érzetben, ráadásul még egy bőrpír sincs a nagyon érzékeny bőrömön.
Mindenkit csak bíztatni tudok, hogy merjen belevágni mert nagyon megéri és a legjobb kezekben van.”

Nagy szeretettel és szakértelemmel várunk a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

A kezelések alkalmankénti áráról, illetve további információkról a kezeléssel kapcsolatban ITT tájékozódhatsz!

Akár online is bejelentkezhetsz az alábbi linkre kattintva:

https://plumeriaszalon.salonic.hu

További szolgáltatásainkat szalonunk másik weboldalán nézheted meg:

https://plumeriaszalon.hu/