06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Mi lehet a gond egy lézeres szőrtelenítés kezelésnél?

A végleges szőrtelenítés csodáját már nagyon sokatok megtapasztalhatta, hiszen a szépségszalonunkban nyújtott minőségi szolgáltatásnak köszönhetően, a végeredmények fantasztikusak, ám még mindig sokatok érkezik hozzánk ezzel a mondattal:

“Túl sok rossz tapasztalatot szereztem, így nem hiszek teljes mértékben a kezelés hatékonyságában!”

  • Sajnos egyre többször szembesülünk elégedetlen vendégekkel, akik más helyekről érkeznek hozzánk, és mivel nem kapták meg a megfelelő minőségi szolgáltatást, ezért azt gondolják nem hatékony a kezelés.

 

  • Pontosan ezért fogalmazódott meg bennünk, hogy írunk vendégeink rossz tapasztalatairól, mert az is előfordulhat, hogy a készülék, amit alkalmaznak pontosan az, amivel mi is dolgozunk, de a végeredmény mégis eredménytelen. 

Úgy érezzük ez ránk is rossz fényt vet, ezért szeretnénk rávilágítani titeket arra, mennyire sok minden határozza meg a kezelés hatékonyságát!  

lézeres szörtelenítés a legjobb helyen

Hogyan zajlik sok esetben a konzultáció máshol? 

Egyik vendégünk egy nagy menő esztétikai centrumban kezdte el a kezelést, és arról számolt be, hogy már a konzultáció sem zajlott úgy, ahogy ő azt elvárta volna. A kérdései megválaszolatlanul maradtak, vagy ami még annál is rosszabb fel sem tehette őket, durván 5 perc alatt zajlott le a beszélgetés, majd tudatlanul, szinte semmi információval a kezelésről, távozott! 

lézeres szőrtelenítés kérdések

Hogyan zajlik nálunk?

Ezzel szemben csodálattal élte meg a nálunk zajló konzultációt, hiszen mi úgy véljük az első lépés a tökéletes végeredmény eléréséhez, egy tartalmas, információkkal teli beszélgetés. 

A találkozás alkalmával, minden szakmai kérdésetekre válaszolunk, de rólatok is szeretnénk begyűjteni minél több információt, ami hasznos lehet a kezelés során. Számunkra fontos a vendég és szakember közötti bizalmi kapocs. 

Minden hozzánk érkezőről vendég kartont vezetünk, hogy biztos nyomon tudjuk követni az adott beállítást, esetleges észrevételeket, reakciókat, amik felmerülnek a kezelés alatt.

Sajnos olyanról is hallottunk, hogy a vendég karton vezetése is ismeretlen egy-egy nagymenő helyen, ez számunkra érthetetlen, hiszen fontos tudnunk milyen beállításokkal zajlott az adott vendég legutóbbi kezelése, hogy annak függvényében állítsuk be a gép paramétereit a legközelebbi kezelés alkalmával! 

“Végig te leszel az én személyes kezelőm?”

Számos vendég érkezik a következő kérdéssel: “Végig te leszel az én személyes kezelőm?”

A válaszunk természetesen, igen! 

 

 

N

Megbízhatóság

Nagyon sokan tettetek említést arról, hogy amikor ilyen helyen jártatok, minden alkalommal más személy végezte rajtatok a kezelést. Ez azért történik, mert ezeken helyeken, nagyon sokszor cserélődnek az alkalmazottak ezáltal mindig új emberhez kerültök

N

Bizalom

Az esztétikai centrumokkal szemben, a hozzánk érkező vendégeknek 1 személyes kezelőjük van! 

N

Szakértelem

Fontos tudnotok, hogy ilyen esetekben a kezelés azért is lehet eredménytelen, mert az új alkalmazottak bizonytalanok, bátortalanok, és nem értenek kellőképpen a gép működési elvéhez, és annak beállításaihoz, ezáltal a szőrszálak ugyan úgy megmaradnak, mint előtte.

 

Hogy miért íródott ez a blog?

Tudatni szeretnénk veletek, mi nem futószalag elven működünk. A hozzánk érkező vendégek kiemelt figyelemben részesülnek, minőségi, és hatékony szolgáltatást kapnak a pénzükért cserébe, a kezelések pedig mindig nagyon jó hangulatban zajlanak!

Ezek a visszaigazolások nagyon megerősítenek abban, hogy a hozzáértés, a figyelem, a precíz, pontos munkavégzésnek megvan a gyümölcse.

Idézet

Lányomnak a gyantázás következtében mindig begyulladtak a szőrtüszők a lábán és gyakran befelé nőttek vissza a szőrszálak, ami nagyon zavarta. A lézeres szőrtelenítés hatására azonban már a második alkalom után látványos változás következett be. Sokkal szebb lett a lába, csökkent a gyulladás, eltűntek a sebek és visszatért a lányom önbizalma. A kezelések teljesen fájdalommentesek.
Szívből ajánljuk mindenkinek Timit és a lézeres szőrtelenítést!.”

Idézet

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Két lányommal lézeres szőrtelenítésre járunk Kittyhez, aki nemcsak kedves, de segített, hogy a nem éppen olcsó kezeléseket különféle kedvezményekkel tudjuk igénybe venni (nem lett volna muszáj felhívni a figyelmemet, mert én nem követtem az akcióikat). Ami pedig a legfontosabb, hogy tényleg eredményes a kezelés, sikerült megszabadulnunk a kellemetlen szőrszálaktól véglegesen!

Idézet

Emma vendégünk így írt rólunk:

Elképesztő, hogy milyen kedvességgel, szakértelemmel fordulnak hozzám. Minden egyes alkalmat várok, nem csak azért, mert hatalmas segítség a mindennapokban, hogy már kevesebb időt kell szőrtelenítéssel töltenem, hanem mert a kezelések során emberileg is meg vagyok becsülve, figyelnek arra, hogy komfortosan érezzem magam, és mindig szuper mosolygósan várnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy szeretettel és szakértelemmel várunk a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

A kezelések alkalmankénti áráról, illetve további információkról a kezeléssel kapcsolatban ITT tájékozódhatsz!