06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Blogbejegyzésünk mottója:

„Légy türelemmel, hisz ez egy folyamat!”

 

A legelső lépés:

Szépségszalonunkban minden esetben szakmai konzultáció előzi meg a kezelést. A konzultáción részletesen elmeséljük a lézeres szőrtelenítés folyamatát, és válaszolunk minden benned felmerülő kérdésre, annak érdekében, hogy eloszlassuk az esetleges félelmeket, vagy bizonytalanságot és átadjuk az eljárással kapcsolatos fontos információkat. 

 

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kezelésfolyamat során végig egyikünk a Te személyes kezelőd. Részt vettünk  a forgalmazó cég ( https://beautymed.hu/ ) által biztosított képzésen, ahol sikeres vizsgát követően kaphattuk meg az általuk kiállított hivatalos oklevelet. Így sokkal személyesebb kapcsolat és bizalom tud Benned is kialakulni, mivel biztos és szakértő kezekben tudhatod magad.

Ha hosszútávon és eredményesen szeretnél megszabadulni a nem kívánt szőrszálaidtól, akkor nagyon fontos, hogy megbízható, professzionális tudású és nagy tapasztalatt rendelkező szakember végezze a lézeres szőrtelenítő kezeléseidet!

N

Az elysion pro dióda lézeres szőrtelenítő gép legnagyobb előnye, hogy teljes mértékben képes elpusztítani a szőrtüszőket.

N

Minden bőrszínre.
Férfiaknak és Nőknek is tökéletes megoldás

N

Bármely évszakban biztonságosan végezhető
Hosszan tartó bársonyos, sima bőr!

De miért is íródik ez a blogbejegyzés?

Nagyon sok vendégünk esik kétségbe az Elysion pro lézeres kezeléssorozat közben, hiszen az tény, hogy a kezelések közben sokszor elbizonytalanodhatsz. Ami elég nagy hiba! 

Hogy miért?

Vegyük át a folyamatot.

Az első kezelés előtt általában hatalmas az izgatottság, sokatok érkezik olyan remegve és kétségbeesetten hozzánk, mint a kisiskolás, aki az első tanítási napra érkezik 🙂

A kezelés közben rájössz, hogy egyáltalán nem volt indokolt a félelmed, mivel alig érezhető bármi is, szóval „túlélted” ezt is. 😊

 

Egy héttel az első lézeres szőrtelenítés után, még mindig semmi változást nem kell, hogy tapasztalj, na itt már el is kezdődnek benned a kételyek. Nem kell aggódnod, mert a szőr hullás 10-14 nap után veszi kezdetét.

 

Kettő- három hét után, úgy érzed, a kezelés egy csoda! A szőrszálak vékonyabbak, nagyon sok ki is hullott, és a maradék sokkal később is nő vissza a vártnál.

 

Négy- hat hét után a szőrszálak nagy része újra előbújik, te pedig értetlenkedve állsz a helyzettel szemben, és meggyőzöd magad arról, hogy ez bizony nálad nem működik.

 

Nos, ezt gyorsan verd ki a fejedből, hiszen ez csak azért történik, mert az Elysion pro lézer felébreszti az alvó fázisban levő szőrszálaidat, hogy a következő alkalommal azoktól is megszabadulhass.

 

Körülbelül féltávnál…

Elérkeztünk a kezelés feléhez, amikor úgy érzed ez egy csoda, és életedet legjobb döntése volt, hogy elkezdted. Szinte el is felejted borotválni a területet, mert alig veszed észre azt a pár szálat, ami megmaradt. 🙂

A kúra háromnegyede felé közelítvén…

A kezelés háromnegyedénél ismét visszanőtt szinte minden, és te persze újra el kezdesz kételkedni, pedig semmi okod rá, mert itt is ugyanaz a helyzet, mint a negyedik-hatodik hétnél, felébredtek a lustálkodó szőrszálak.

És megérkeztünk a „maraton” végére…

A lézeres szőrtelenítő kezelés végére értél és amit tapasztalsz egy csoda, mostanra elfelejtettél minden pillanatot, amit aggodalommal töltöttél.

Ne habozz, vágj bele!

Ne hagyd magad becsapni! Higgy a szakértelmünkben és abban, hogy mi is azt szeretnénk, ha elégedetten távoznál tőlünk. A folyamat egyáltalán nem rövid, de a végeredményért abszolút megéri belevágni. Hiszen hatalmas lelki békét és életminőségbeli változást tud nyújtani, ha bőröd selymes, bársonyos és egészséges! 

Kezelések eredményeit  itt tekintheted meg!

Lézeres szőrtelenítés 13. kerület kozmetika Budapest

Ezek a visszaigazolások nagyon megerősítenek abban, hogy szuper kezelést választottam ismét magam és a Pluméria szalon vendégei számára is.

Idézet

“Lányomnak a gyantázás következtében mindig begyulladtak a szőrtüszők a lábán és gyakran befelé nőttek vissza a szőrszálak, ami nagyon zavarta. A lézeres szőrtelenítés hatására azonban már a második alkalom után látványos változás következett be. Sokkal szebb lett a lába, csökkent a gyulladás, eltűntek a sebek és visszatért a lányom önbizalma. A kezelések teljesen fájdalommentesek.
Szívből ajánljuk mindenkinek Timit és a lézeres szőrtelenítést!.”

Idézet

“Sima, puha hónalj már a második alkalom után.” – aham, hogyne.
Én Pr szakon végeztem, dolgoztam is Pr managerként, pontosan tudom, hogy némely csattanósan hangzó álom-szöveg, nem mindenesetben fedi a teljes valóságot.
Nem titkolom, a lézeres szőrtelenítéshez is így álltam hozzá.
Timi szakértelme vitathatatlan. Valamint, aki ismeri Őt tudja, hogy a lényében van valami megfoghatatlanul finom és megnyugtató. Így én azonnal tudtam, hogy nekem csak Ő kell.
A kezelés gyors, hihetetlenül látványos és eredményes. Igen, puha és sima a hónaljam így a második kezelés után, imádom már most.
Szívből köszönöm Timi.”

Idézet

Adri vendégem így vélekedik a 6 kezelés után:

“Volt szerencsém elsőként kipróbálni a végleges szőrtelenítést. Ezt is csak ajánlani tudom, egy epilálás sokkal kellemetlenebb éreztben, ráadásul még egy bőrpír sincs a nagyon érzékeny bőrömön.
Mindenkit csak bíztatni tudok, hogy merjen belevágni mert nagyon megéri és a legjobb kezekben van.”

Nagy szeretettel és szakértelemmel várunk a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

A kezelések alkalmankénti áráról, illetve további információkról a kezeléssel kapcsolatban ITT tájékozódhatsz!

 

Forrás: szalonunk másik weboldala, ami csak ezzel a szolgáltatással foglalkozik:  

simalabak.hu/blog