(20) 957 68 57 plumeriaszalon@gmail.com

Ismerj meg minket!

A Pluméria Szépségszalon

A Pluméria Szépségszalon a hely, ahol luxus körülmények között szépülhet professzionális szolgáltatásainkkal és magas minőségű termékeinkkel.
Legyen szó lézeres szőrtelenítésről, arckezelésről, testkezelésről, a kedves Vendég mindenből a legjobbat kapja. Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonunkban.

 

Szalonunk központi weboldalát itt éred el:
PLUMÉRIA SZALON

  • Felső-kategóriás termékcsaládok
  • Luxus kezelések
  • Folyamatos innováció
  • több mint 20 év szakmai tapasztalat

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos, kozmetikus, végleges szőrtelenítés specialista

Több mint 20 éve imádom a szakmám, ami a hivatásom is. A Pluméria Szépségszalon tulajdonosként nagyon fontos számomra az innováció. Rendszeresen képzem és fejlesztem magam, folyamatosan kutatva milyen újdonsággal tudnánk még többet adni kedves vendégeinknek.
Mivel számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége, ezért minden terméket és szolgáltatást magamon tesztelek, mielőtt bevezetésre kerül szalonunkban.
A lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban is sok éve kutattam az adott lehetőségek között – ezek egyike sem hozta az elvárásoknak megfelelő eredményt-, végül rátaláltam egy orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítő berendezésre, ami a tökéletes megoldás minden kedves vendég számára.

A Cocoon Medical Elysion-pro használatakor a saját bőrömön tapasztalva rögtön éreztem a különbséget az eddigiekhez képest!

Nincs erős fájdalomérzet, égető forróság, valamint a szőr kopása is abszolút meggyőző az ultragyors és modern végleges szőrtelenítő technológiának köszönhetően!

Bízom abban, hogy új szolgáltatásunk , végleges megoldást nyújt vendégeinknek, szőrtelenítéssel kapcsolatos problémáikra, ezzel is megkönnyítve a mindennapjaikat.

Foglalj Időpontot Online!

FACEBOOK OLDALUNK

INSTAGRAM

Lépj kapcsolatba velünk:

Írjon üzenetet!

Várunk szeretettel Budapest bevárosában, gyönyörű környezetben!

Ne bízd másra szőrszálaidat! 🙂