06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Ismerj meg minket!

A Pluméria Szépségszalon

A Pluméria Szépségszalon a hely, ahol luxus körülmények között szépülhet professzionális szolgáltatásainkkal és magas minőségű termékeinkkel.
Legyen szó lézeres szőrtelenítésről, arckezelésről, testkezelésről, a kedves Vendég mindenből a legjobbat kapja. Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonunkban.

 

Szalonunk központi weboldalát itt éred el:
PLUMÉRIA SZALON

plumeria-szalon-13.kerulet-budapest
  • Felső-kategóriás termékcsaládok
  • Luxus kezelések
  • Folyamatos innováció
  • több mint 20 év szakmai tapasztalat

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos, kozmetikus, végleges szőrtelenítés specialista

Több mint 20 éve imádom a szakmám, ami a hivatásom is. A Pluméria Szépségszalon tulajdonosként nagyon fontos számomra az innováció. Rendszeresen képzem és fejlesztem magam, folyamatosan kutatva milyen újdonsággal tudnánk még többet adni kedves vendégeinknek.
Mivel számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége, ezért minden terméket és szolgáltatást magamon tesztelek, mielőtt bevezetésre kerül szalonunkban.
A lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban is sok éve kutattam az adott lehetőségek között – ezek egyike sem hozta az elvárásoknak megfelelő eredményt-, végül rátaláltam egy orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítő berendezésre, ami a tökéletes megoldás minden kedves vendég számára.

A Cocoon Medical Elysion-pro használatakor a saját bőrömön tapasztalva rögtön éreztem a különbséget az eddigiekhez képest!

Nincs erős fájdalomérzet, égető forróság, valamint a szőr kopása is abszolút meggyőző az ultragyors és modern végleges szőrtelenítő technológiának köszönhetően!

Bízom abban, hogy új szolgáltatásunk , végleges megoldást nyújt Nektek, szőrtelenítéssel kapcsolatos problémáitokra, ezzel is megkönnyítve a mindennapjaitokat.

Nagy Blanka

Kozmetikus, végleges szőrtelenítés specialista

Nagy Blanka vagyok, a Pluméria szépségszalon kozmetikusa. Szeretem a szakmám, és azt aki vagyok miközben a különböző kezeléseket végzem a kozmetikában, de a legjobb érzés amikor egy vendég, egy kezelés, vagy kezelés kúra végén elégedetten, mosolyogva távozik.

A szalon kozmetikusaként kötelességemnek éreztem, hogy képezzem magam, és naprakész legyek a kezeléseket illetően. Pontosan így volt ez az Elysion-pro lézeres szőrtelenítő szolgáltatásunkkal kapcsolatban is. Eleinte, csendes megfigyelő voltam és ámultam azon, hogy milyen fantasztikus eredmények születnek. Majd természetesen én is alávetettem magam a kezelésnek, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a végleges szőrtelenítés jótékony hatásait. Mindenképp fontos volt számomra, hogy hitelesen tudjak beszámolni nektek a kezelésről és annak élményéről. Ugyanis mindezeket követően èn is elsajátítottam a tanfolyamon minden információt és praktikák, amit a Cocoon Medical Elysion-pro használatakor tudni érdemes, hogy amikor a kezelést végzem, a legnagyobb profizmussal és tudással tegyem azt.

Biztos vagyok benne, hogy szolgáltatásunk Téged is ugyanannyira nyűgöz majd meg, mint minket. Vágj bele és szabadulj meg örökre a nem kívánt szőrszálaidtól!

13. kerület, kozmetika, Pluméria szalon, kozmetika, Budapest, Réthy Kinga, kozmetikus

Réthy Kinga

Kozmetikus

Réthy Kingának hívnak, a Pluméria szalonban dolgozom kozmetikusként.

Sokan kerestek meg bennünket különböző problémáitokkal, amit mi maximális szakképzettséggel igyekszünk orvosolni.

Így van ez az Elysion-pro lézeres szőrtelenítő gépével is, amely során a vendégek elégedettsége maximálisan tükrözi, amit mi is tapasztalunk egy-egy kezelés alatt. Az orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítő gép képes fájdalommentesen, égető forróság nélkül teljesen elpusztítani a szőrtüszőket, illetve a bőr minőségén jelentősen javítani, gyógyítani azt. Miután teszteltem én is a gépet, hogy megbizonyosodjak annak eredményességéről, jelentős javulást tapasztaltam a szőrszálaim mennyiségén és minőségén, illetve a közérzetemen. Ezt az érzést látom a vendégeink arcán is, míg az első kezelésre izgulva jönnek be az ajtón, a rákövetkezőket már mindennél jobban várják, így együtt tudunk örülni velük az eredmény láttán.

Ha csak egy tanácsom lehetne azokhoz, akik mindigis küzdöttek a makacs, erős szőrzettel: Ne várjatok tovább, gyertek és próbáljátok ki, a sikert mi garantáljuk!
Várunk titeket szeretettel!

Foglalj Időpontot Online!

FACEBOOK OLDALUNK

INSTAGRAM

Lépj kapcsolatba velünk:

Telefon

Írjon üzenetet!

Várunk szeretettel Budapesten, gyönyörű környezetben!

Ne bízd másra szőrszálaidat! 🙂

BeautyMED