(20) 957 68 57 plumeriaszalon@gmail.com

Ismerj meg minket!

A Pluméria Szépségszalon

A Pluméria Szépségszalon a hely, ahol luxus körülmények között szépülhet professzionális szolgáltatásainkkal és magas minőségű termékeinkkel.
Legyen szó végleges szőrtelenítésről, arckezelésről, testkezelésről, szempilla hosszabbításról, a kedves Vendég mindenből a legjobbat kapja. Pihenjen és élvezze a személyre szabott kezeléseket szakértő kezek között exkluzív szépségszalonunkban

 

Szalonunk központi weboldalát itt éred el:
PLUMÉRIA SZALON 

  • Felső-kategóriás termékcsaládok
  • Luxus kezelések
  • Folyamatos innováció
  • több mint 20 év szakmai tapasztalat

Kosztáczky Tímea

Tulajdonos, kozmetikus, végleges szőrtelenítés specialista

Több mint 20 éve imádom a szakmám, ami a hivatásom is. A Pluméria Szépségszalon tulajdonosként nagyon fontos számomra az innováció. Rendszeresen képzem és fejlesztem magam, folyamatosan kutatva milyen újdonsággal tudnánk még többet adni kedves vendégeinknek.
Mivel számomra a legfontosabb az ügyfeleim elégedettsége, ezért minden terméket és szolgáltatást magamon tesztelek, mielőtt bevezetésre kerül szalonunkban.
A végeleges szőrtelenítéssel kapcsolatban is sok éve kutattam az adott lehetőségek között – ezek egyike sem hozta az elvárásoknak megfelelő eredményt-, végül rátaláltam egy orvos-esztétikai lézeres szőrtelenítő berendezésre, ami a tökéletes megoldás minden kedves vendég számára.

A Cocoon Medical Elysion-pro használatakor a saját bőrömön tapasztalva rögtön éreztem a különbséget az eddigiekhez képest!

Nincs erős fájdalomérzet, égető forróság, valamint a szőr kopása is abszolút meggyőző az ultragyors és modern végleges szőrtelenítő technológiának köszönhetően!

Bízom abban, hogy új szolgáltatásunk , végleges megoldást nyújt vendégeinknek, szőrtelenítéssel kapcsolatos problémáikra, ezzel is megkönnyítve a mindennapjaikat.

Kugler Nikolett

Kozmetikus, végleges szőrtelenítés specialista

A szépséghez kötődő szenvedélyem már egészen kicsi korom óta üldöz. Végül elindultam egy olyan úton, ami tele van kihívásokkal és folyamatos fejlődéssel, de én úgy gondolom, hogy ez tart Minket életben. Nyitott vagyok az újdonságokra, hiszen az igények alakítják az új termékek, kezelések megjelenését és fontos számomra a szakmai fejlesztés. Igyekszem minden nap azon dolgozni, hogy a Vendégeim számára teljes testi-lelki feltöltődést nyújtsak, egy olyan élményt, ami miatt szívesen térnek vissza Hozzám.

Foglalj Időpontot Online!

FACEBOOK OLDALUNK

INSTAGRAM

Lépj kapcsolatba velünk:

Írjon üzenetet!

Várunk szeretettel Budapest bevárosában, gyönyörű környezetben!

Ne bízd másra szőrszálaidat! 🙂