06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Elysion pro lézeres szőrtelenítő géppel a szőrbenövés ellen!

Azaz, hogyan segít a lézer a benőtt szőrszálakon és a szőrtüszőgyulladáson?

Kialakulásának számos oka lehet.Napjainkban rengeteg szőrtelenítési eljárás ismert. Mindenki amellett teszi le a voksát, ami szerinte számára a legmegfelelőbb. Általában az epilálást, borotválást, illetve a gyantázást követően fordulnak elő a benőtt szőrszálak, illetve a szőrtüszőgyulladás.

Viszont, nem csak a fent említett szőrtelenítési módszerek okozhatják ezt a problémát!

Lássuk, mi történik akkor, amikor a szőrnövekedésből szőrbenövés lesz?

Ez a probléma alakul ki, amikor a szőrszál még a szőrtüszőn belül, növekedés közben megreked, ami fájdalommal jár és gyulladásos folyamat is kíséri.

Előfordulhat szőrbenövés a nem megfelelő kozmetikumok használata hatására, vagy akár használt borotva és rossz higiéniai körülmények következményeként.

Esetleg túl szoros ruházat is okozhatnak gyulladást.

Ezeket követően sajnos a bőrben, szőrtüszőben, bakteriális, gombás fertőzés, gyulladás alakul ki. Bármely szőrtelenítési módszert választjuk, akkor leszünk alaposak, ha megfelelően előkészítettük és utóápoltuk a kezelt területet. Ha a felület kezeletlen marad, a helyzet minden esetben rosszabbodik.

A másik gyakori kiváltó ok, hogy a szőrszálak visszafordulnak, a bőr alá nőnek, így szintén gyulladás alakulhat ki. Az irritációt sokszor az otthoni szőrtelenítő eljárások okozzák: borotválkozás, epilálás, gyantázás.

Ha valakinek a bőr felsőbb rétegei vastagabbak, az mindenképp megnöveli a szőrtüszőgyulladás esélyét. Ennek oka egyrészt a befelé növekvő szőrszálak, amik a megvastagodott bőr miatt nem tudnak a felszínre jutni, másrészt a nem megfelelő irányban eltávolított szőrszál.

Befolyásoló tényező lehet továbbá:
  • cukorbetegség
  • elhízás
  • fokozott szőrnövekedés
  • erre való hajlam

A befordult szőrszálak, illetve a szőrtüszőgyulladás gyógyulását követően gyakran maradandó foltok alakulnak ki. Hosszútávú következményként hegesedést és hiperpigmentációt is okozhat. Ami a legrosszabb, hogy ezek a barnás foltok gyógyulást követően is a bőrön maradhatnak.

Hogyan tudunk segítséget nyújtani a problémára?

Szalonunkban a legmodernebb technológiát alkalmazzuk a végleges szőrtelenítés céljára.

Az Elysion Pro diódalézeres szőrtelenítés, ebben is a segítségedre lesz.

Hiszen amellett, hogy örökre búcsút inthetsz a makacs szőrszálaknak, a szőrtüszőgyulladásokat, szőrbenövést és bőrirritációt is megszünteti.

A lézeres szőrtelenítés előnye, hogy közvetlenül a gyulladást kiváltó okot szüntetni meg, a szőr növekedését. A lézerfény kizárólag a szőrtüszőkre hat, gyulladás csökkentő hatású és nem vált ki allergiás reakciót.

Tapasztalataink alapján 2-3 alkalom szükséges ahhoz, hogy a szőrszálak az újranövekedést követően sokkal vékonyabbak, puhábbak, világosabbak, gyengébbek legyenek. Ezek a szőrszálak már könnyebben tudnak alkalmazkodni magához a hajlékony gyökérhüvelyhez.

A lézeres kezelések következtében az elhalt szőrszálaknak köszönhetően fokozatosan csökken, majd megszűnik a gyulladt szőrtüszők száma. Így tehát amellett, hogy a szőrszálak örökre eltűnnek, a bőrprobléma is megoldódik.

Ha Te is szeretnél végleges megoldást az évek óta tartó kellemetlen, akár fájdalmas problémádra, nagy szeretettel várunk téged is a 1137 Budapest, Katona József u. 6. (37-es kapucsengő, 3.emelet 6.) szám alatt található “kis ékszerdobozunkban”.

Ahol amellett, hogy segítő kezekre találsz, lelkileg is feltöltődhetsz.

Bármely kérdésre az alábbi elérhetőségek egyikén választ kaphatsz:

Tel: +36209576857

Tel: +36706273679

Bejelentkezhetsz egyszerűen akár online is ingyenes konzultációnkra, ez csupán 2 percet vesz igénybe:

https://plumeriaszalon.salonic.hu/

A kezelések alkalmankénti árairól és a csomag akciókról az alábbiakban tájékozódhatsz.