06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Sokan érkeztek Hozzánk azzal a problémával, hogy szeretnétek megszabadulni az arcon található vastagabb, sötétebb szőrszálaktól. Jogos a sok kérdés és félelem, ami felmerül Bennetek, hiszen az arcotokról van szó. Leggyakrabban arról érdeklődtök, hogy miért nem használhattok csipeszt a szőreltávolításhoz a kúra megkezdése előtti hónapban és utána is, miért csak vághatjátok vagy borotválhatjátok. Mikor válik kevésbé zavaróvá a megmaradt kinövő szőrszál? Megégetheti-e az Elysion-Pro lézeres szőrtelenítő gépünk a bőrfelszínt? Milyen gyakran kell ismételni és hány kezelés szükséges a végleges eredményhez? Ősz és szőke szőrszálakra hogyan hat?

 

 

  • Szőreltávolítás

Fontos, hogy a kezelést megelőző hónapban ne használjunk csipeszt, gyantát és ne szőkítsük az adott területet. A leghatékonyabb eredmény elérése érdekében a szőrtüszőknek sértetlen, kifejlett állapotban kell lenniük. Tudjuk, hogy ez az állapot kellemetlen lehet, de ez csak átmeneti, rövid ideig tartó folyamat. Már az első kezelés után is ritkulhat, de a második után jelentősen csökkennek és vékonyodnak a megmaradt szőrszálak. Ezek egyáltalán nem zavaróak, alig észrevehetőek.

 

  • Biztonság

Az Elysion-Pro egy orvosi lézeres szőrtelenítő gép, ami az egyik leghatékonyabb piacon lévő készülék. Itt olvashattok róla bővebben.  A paraméterek pontos beállításainak köszönhetően nagyon minimális az esély arra, hogy bárkit is megégessünk. A Ti visszajelzéseitek is segítik a munkánkat, hogy a legbiztonságosabb értékeket tudjuk meghatározni.

 

  • Gyakoriság

Az arcon lévő szőrzet gyorsabban nő, mint a testünk többi területén, emiatt a végleges szőrtelenítő kezeléseket 4 hetente kell ismételni. A kúra előrehaladtával ez az időtartam kitolódhat. Addig kell várni, amíg lesz aktív fázisban lévő, lézerezhető szőrszál.

 

  • Alkalom

Míg a test többi részén általában elég 6-8 kezelés, addig az arcnál 8-12 alkalom is szükséges lehet a makacsabb szőrszálak miatt. Ez teljesen egyéntől függ, hogy kinek milyen a szőrnövekedési ciklusa.

 

  • Pigment nélküli szőrszálak

Az ősz és szőke szőrszálak nem tartalmaznak festékanyagot, ami ahhoz kell, hogy a lézerfény el tudjon nyelődni és a szőrtüszőt kiégesse. Ilyen esetekben sajnos nem tudunk eredményt elérni.

 

Azok a vendégeink, akik félve kezdték el a kúrát, most teljesen mértékben elégedettek és elmúlt a szkeptikusságuk. Bíznak Bennünk és látják az Elysion-Pro hatékonyságát. Elmondásuk alapján nagyon örülnek, hogy bele mertek vágni és megszűnt a problémájuk. Eredményeket itt láthatsz.

 

Kiváncsi vagy, hogy pontosan hogyan is zajlik egy végleges szőrtelenítő kezelés lépésről-lépésre?

Várunk sok szeretettel Budapesten, a Pluméria Szépségszalonban.