06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

Kedves Férfiak!

 

Először is szeretnénk eloszlatni a tévhiteket, miszerint ez egy kizárólag nők számára hasznos szőrtelenítési eljárás. Számotokra is megkönnyítheti a mindennapi életet. Összeszedtünk most pár pontot, hogy miért is praktikus a lézeres szőrtelenítés.

 

✔️ Kényelmi szempontból

A hónalj, a mellkas és a hát szőrzet sokatok számára zavaró lehet. Az általatok ismert eljárások közül, például a borotválástól kipattoghat a bőrötök és irritációt okozhat, a sűrűbb és gyorsabb szőrnövekedésről nem is beszélve. A gyantázás sem a legmegfelelőbb. Ugyan tartósabb eredményt hoz, de itt is lehetnek kellemetlenségek és erősebb szőrzet esetén nagyobb fájdalommal is járhat. A 6-10 alkalmas kúra befejezését követően elfelejthetitek ezeket a majdnem mindennapos macerákat.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén személyes konzultációra is be tudtok jelentkezni nagyon egyszerűen és gyorsan online.

 

 

✔️ Esztétikai szempontból

Fontos kiemelnünk, hogy szőrtüszőgyulladás és szőrbenövés esetén is rendkívül hatékony a végleges szőrtelenítés. Egy életre megszabadulhattok a piros foltoktól és a fájdalmas pattanásoktól. Ha a mai trendeket követjük, akkor megfigyelhetjük, hogy Ti, férfiak nagy mértékben odafigyeltek az ápoltságra. Egyre népszerűbbek a barber shopok is, ahol a hajatokat és az arcszőrzeteteket is karbantartják. A lézeres szőrtelenítés megoldást nyújt esztétikai szempontból, ha számotokra zavaró testrészeken található a szőrzet.

 

✔️ Higiéniai szempontból

A hosszabb, nem ápolt szőrzet esetén fokozódhat az izzadás és a nem kívánt kellemetlen szagok. Ekkor akár könnyebben is elszaporodhatnak a baktériumok. A lézeres szőrtelenítés ilyen esetekben is rendkívül hasznos.

 

✔️ Sport szempontjából

Az egészséges életmód egyre több ember számára fontos, legyen szó akár versenysportról, akár hobbi sportról. A teljesítményfokozó ruházat sokszor olyan anyagból készül, mely szorosan a testhez simul. Ez eredményezhet irritált, kidörzsölt bőrt. A frissen borotvált területen szőrtüszőgyulladás is kialakulhat.

Sportsérülés esetén, ha kineziológiai tapaszt alkalmaz a kezelőorvos, sok kellemetlenség kerülhető el, ha a terület szőrmentes.

Szerintünk nagyon hasznos tud lenni ez az eljárás Számotokra is! Reméljük tudtunk segíteni és forduljatok Hozzánk bizalommal! 

Várunk Szalonunkban Budapesten.