06 70 627 3679 plumeriaszalon@gmail.com

 

 

Nagyon sokan érdeklődtök és érkeztek Hozzánk ezekkel a kérdésekkel. Most szeretnénk Nektek ezeket kifejteni, hogy könnyebben tudjatok dönteni. Az ingyenes konzultáción mindenre alaposan kitérve átbeszéljük a lézeres szőrtelenítő kezeléssorozat részleteit.

Akár most is bejelentkezhettek online 1 perc alatt.

 

  1. Milyen idős kortól ajánlott a végleges szőrtelenítés?

 

Minden 18. életévét betöltött személynél alkalmazható ez az eljárás. Indokolt esetben, szülői beleegyezéssel 16 éves kortól is elvégezhető.

 

  1. Milyen fajtájú szőrökre alkalmazható?

 

A világos bőr, sötét szőr a legjobb kombináció a lézeres szőrtelenítéshez. Az Elysion Pro készülék a világos szőrt is hatékonyan tudja kezelni. Az fontos viszont, hogy a bőr minimális árnyalattal világosabb színű legyen, mint a szőrszál. A vörös szőrszálaknál a hatékonyság 50-50%, mert nem tudja úgy elnyelni a gép által kibocsátott energiát, mint a sötét szőr, ezért itt egyénenként változó. Az ősz szálaknál sajnos pigmenthiány miatt nem eredményes.

 

  1. Miért szükséges több alkalom?

 

Az orvos-esztétikai lézeres gépünkkel 6-8 alkalom az ideális. Ez férfiaknál és az arcon végzett kezeléseknél kitolódhat. Mindig az aktív fázisban lévő szőrszálakat tudjuk eltávolítani. Az arcon 4 hetente újul meg, nyaktól lefelé pedig 6 hetente.

 

  1. A kezelések között miért csak borotválni szabad?

 

A kezelendő felületet kizárólag csak borotválni vagy vágni szabad! Ez nagyon fontos, mert ha bármilyen másik módszerrel távolítjátok el, az nagy mértékben csökkenti a végleges szőrtelenítés hatékonyságát és úgy nem tudjuk garantálni az eredményt.

 

  1. És a legnépszerűbb kérdés, hogy: “Tényleg végleges?”

 

A válaszunk igen! A problémát teljes mértékben megoldjuk. Azonban a testünkben találhatóak alvó fázisban lévő szőrszálak, amik 1-2 éven belül megjelenhetnek. Itt tényleg csak pár szálról van szó, ezért érdemes 1-2 évente egy szinten tartó kezelésre eljönni.

 

Ez bármilyen lézeres szőrtelenítésnél érvényes és szerettük volna őszintén leírni, hogy ne legyen meglepetés!

 

Reméljük minden kérdésre kaptatok választ és tudtunk Nektek segíteni! Ne féljetek belevágni, mert hosszútávon sokkal kifizetődőbb és megkönnyíti a mindennapi életet!

További részleteket itt találtok.

A kezelések alkalmankénti árairól az alábbiakban tájékozódhattok.

Szeretettel várunk Titeket Budapesten szeretett kis ékszerdoboz kozmetikánkban.